Návrhy a realizace
Interiérů

  • Nápadité
  • Funkční
  • Odolné

Návrhy interiérů

Navrhujeme interiéry domů, bytů a firem. Tvoříme nápadité návrhy, které se Vám budou líbit a budou fungovat. Vyřešíme dispozici, připravíme vizualizace, narýsujeme výkresy elektriky i zakázkového nábytku.

Více o návrzích
realizace interieru

Realizace interiérů

Potřebujete jen nábytek, který vydrží nebo chcete celý interiér na klíč? Podlahy, dveře, nábytek, sedačky, osvětlení, stínění, elektronika, dekorace … vše sladíme pro dokonalý výsledek.

Více o realizacích

HODNOTÍTE NAŠI PRÁCI:

Od návrhu po realizaci perfektní profesionální práce. Nadčasový design a zároveň vše velmi praktické. Kvalitní zpracování i materiály. I po třech letech užívání je vše ve výborném stavu.

Maňáskovi, Hradec Králové

Pan Urban nám v létě roku 2017 navrhoval interiéry našeho bytu v rodinném domku v Hradci Králové. Byl to návrh, vizualizace, následná realizace obytné kuchyně a vybavení ložnice vestavěnou skříní. Návrh i následnou vizualizaci jsme mohli prokonzultovat a vše nám bylo vysvětleno. Následná realizace proběhla dle smluvních termínů bez problémů. Kvalita vhodně zvolených materiálů, profesionální přístup pana Urbana i montážní firmy nás mile překvapila. Děkujeme

Musilovi, Hradec Králové

Naše recenze bude spíš jako poděkování za skvěle odvedenou práci. Od počítačového návrhu přes výrobu a montáž nábytku, následného dodání dveří, osvětlení, sleněných prvků, zrcadel a matrací až po ozvučení. Všechno na sebe pefektně navazovalo.

Takže za nás pět hvězdiček z pěti a těm kdo váhají můžeme pouze doporučit.

Ještě jednou díky. Bednářovi, Lanškroun

Pana Urbana jsme se rozhodli oslovit na základě doporučení a velmi kladného hodnocení. Komunikace byla vždy rychlá, profesionální a vstřícná. Do atelieru jsme přišli s poměrně jasnou představou. Dostali jsme spoustu dobrých rad, ohledně materiálů, členění kuchyně a řešení vnitřních prostor. Naše představa byla značně vylepšena a v kuchyni je využit každý centimetr. Realizace probíhala v domluveném termínu. Montážní parta byla super, mají můj obdiv, jak si dokázali poradit i s ne úplně rovným stropem. Již rok kuchyň používáme a stále jsme s manželem nenašli ani jedinou věc, kterou bychom chtěli změnit.

Děkujeme ateliéru Urban za skvělou práci na naší kuchyni a knihovně. Strnadovi, Praha

Pan Ing. Lukáš Urban je naprostý profesionál. Byl jsem maximálně spokojený od první chvíle, kdy vytvořil vizualizaci, až po finální dokončení. Nikdy jsem se nesetkal s tak laskavým a profesionálním přístupem.

Mohu jeho služby maximálně doporučit.

PhDr. Jan Závěta, MBA., Praha

Děkujeme celému týmu za spolupráci, se kterou jsme byli spokojeni. Vyhotovení návrhu interiéru a jeho vizualizací bylo rychlé a cenově přijatelné.

Škaroupkovi, Bystré

NOVÁ ENERGIE PRO VÁŠ INTERIÉR

realizace interieru

Redesign interiérů

Potřebuje Váš interiér oživit? Stačí málo a bude vypadat a fungovat jako vyměněný.

Více o redesignu

Tvoříme interiéry Vašich snů

Lukáš
Lukáš
Dan
Dan
Pavel
Pavel
>
navržených interiérů
>
let v oboru
>
realizovaných interiérů